Het ontwerp van BLAUW Architecten

1 reactie
Uncategorized

Oud-collega’s van Frank, Carin ter Beek en Roel Lichtenberg van BLAUW Architecten, hebben wij de opdracht gegeven om een ontwerp te maken voor de binnenkant van onze schuur. We hadden al vanaf het begin het idee om met hun samen te gaan werken: allereerst omdat het hele goede architecten zijn die hun vak goed verstaan en wel in zijn voor een out-of-the-box ontwerp en ten tweede omdat ze fijne, creatieve & gezellige mensen zijn.

Deze schuur leende zich uitstekend voor samenwerking, dus hebben we de opdracht gegeven aan BLAUW Architecten om een ‘huis-in-huis’ te ontwerpen. De schuur is namelijk zó groot, dat die hiervoor erg geschikt is. En wij waren niet op zoek naar een doorsnee huis, maar iets anders…leuks….creatiefs.

Carin en Roel hebben ons zeer verrast met hun mooie ontwerpen en het bewijst maar weer dat het inhuren van een architect een grote toegevoegde waarde is voor het ontwerp van je huis.

One thought on “Het ontwerp van BLAUW Architecten”

  1. Liesbeth schreef:

    Ik vind concept B het mooist. Je vangt meer licht door de hoge ramen door de hele ruimte. Ook de raampjes in de slaapkamers houden de sfeer van schuur intakt. Al zijn de slaapkamers niet echt groot. Bergruimte genoeg.
    Succes
    Liesbeth

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s