Het klussen is begonnen!

2 reacties
Uncategorized

Gister, zaterdag 3 december, kwamen Cuny & Marco ons om 7.30 uur ophalen, met hun Benz met aanhanger. Hierin hebben we alle klusspullen naar Okkenbroek vervoerd die we hadden, heel fijn! Aangekomen zagen we ook dat de 1ste lading hout was geleverd.

Als 1ste stond op de agenda om het geleverde hout naar binnen te brengen. En dat was nog best een klus: 116 platen OSB en wat balkhout. Gelukkig waren we met 4 man/vrouw sterk!

Een van onze buurmannen kwam vast te zitten met zijn auto & trekker in de modder. Marco bood hulp aan en met zijn Benz was dit klusje snel geklaard!

En natuurlijk regelmatig even ‘bijtanken’ met lekkere broodjes! De koffie liet nog even op zich wachten, want de meterkast was voor 99% aangesloten. We hadden stroom, alleen zaten er nog 2 draadjes los…  Gelukkig kon Marco met genoeg technische kennis dit aansluiten, zodat we niet alleen stroom hadden, maar ook koffie, thee én muziek!

Na 4 uur was al het hout binnen en konden we, onder een glas heerlijke champagne van Cuny & Marco, genieten van prachtige Sallandse-luchten. Daarna hebben we gezellig met z’n 4-en gegeten bij Brasserie Boode in Bathmen.

2 thoughts on “Het klussen is begonnen!”

  1. Ohh wat gaaf! Echt een flashback, mijn ouders verbouwden 14 jaar geleden een nog veel ‘oudere’ boerderij en alle details kloppen t/m de caravan aan toe. Succes en geniet ervan (naast al het harde werken!)

  2. annewikke schreef:

    Wow, wat een super huis en project!
    Heb je trouwens de engeltjes (foto 9) gezien? Jullie huis 2b is geblessed! 🙂

    Heel veel klusplezier!
    Liefs, Wik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s