Huis-in-huis goes international

6 reacties
Uncategorized

Het leuke van WordPress is, dat je precies kunt zien waar je bezoekers van je blog vandaan komen. En gezien dit beeld van de wereld is dat niet mis!

Een aantal landen kunnen we nog wel plaatsen (Mascha in Nieuw Zeeland, familie in de USA en Zweden), maar van de andere landen hebben we echt géén idee wie daar zitten te kijken op ons blog!

Goed, back to business! Zaterdag 23 juni is een kort klusdagje, want ’s middags is de jaarlijkse FARO-bbq, die dit jaar bij ons om de hoek bij Hugo in Oeken is.

Frans & Madeleine zijn al de hele week aan het kamperen in Okkenbroek en hebben de afgelopen week een gedeelte van het grote kozijn op de BG in de olie gezet. (het linkerdeel op de foto is al gedaan…)

Ook alle glaslatten worden netjes geschuurd en in de olie gezet.

Al vele jaren een heel goed team!

Frank & ik maken de laatste dingen op de 1ste verdieping af.

Rond 15 uur komt eerst Richard (collega van Frank uit Zutphen) langs en daarna gaan we, incl. Frans & Madeleine, richting de BBQ & gezelligheid in Oeken.

Zondag is een off-dagje voor Ca: met hoofdpijn lig ik zo’n beetje de hele dag in de Tabbert. Frank, Madeleine & Frans gaan onvermoeibaar door. Aangezien we nu even niks in het huisje kunnen doen (het is wachten op de trap die komende week geplaatst word), gaan ze verder met het afbikken van de oude stuclaag op een van de buitenmuren.

Frank metselt er ook nog even wat bakstenen vast…

Maandag worden de twee trappen geleverd! Een van de twee, de achterste, zal aankomende week geplaatst worden: joehoe!

De poedercoating in de kleur ‘Akzo Noir Sablé 2100’ ziet er prachtig uit! Op maandag gaat Ca een workshop geven bij Het Dagelijks Bestaan in Zutphen, samen met actrice/vriendin Julika Marijn. Frank, die mij eerst alleen zou afzetten, vindt het gezellig en blijft de hele dag!

Ondertussen hebben we ook de eerste schetsen voor de tuin binnengekregen van Joan! OK, ze zijn nog wat vaag, maar het begin is er!

Oproep!!

Komende vrijdag 6 juli wordt er een grote lading materiaal afgeleverd bij ons huis. Deze spullen moeten allemaal het huis in.  Jullie snappen dat wat ‘extra handen’ dan héél fijn is en….vele handen maken licht werk, nietwaar!

We zouden het zeer op prijs stellen als je/jullie ons komen helpen op zaterdag 7 juli; dat hoeft echt niet de hele dag. Je kan het bijvoorbeeld combineren met:

– een bezoek aan het gezellige Deventer (op 15 min rijden)

– een bezoek aan zwembad De Looermark (op 10 min rijden)

– een bezoek aan het Motormuseum in Okkenbroek, met wel 60 vintage BSA’s, Norton’s, Eysink’s, etc.

En wat kan je van ons verwachten? Heerlijke koffie/thee, gezonde sapjes, tosti’s en onze eeuwige dank!

6 thoughts on “Huis-in-huis goes international”

  1. Jonny schreef:

    Hey caro,
    R is van weekend ook okkenbroeksfeest!! 3 dagen gezelligheid in een tent.daar kunnen ze ook heen.of jullie ook ,kennis maken met de broekers.gr jonny

  2. tja, 7 juli wordt ‘m niet voor ons, dan vieren we de 78e verjaardag van mijn moeder… Maar het weekend erna zijn we er weer 2 dagen! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s