Kom van dat dak af…!

1 reactie
Uncategorized

We hebben het afgelopen weekend geklust in goed gezelschap. Hieronder het -beeld- verslag.

Rob (Frank’s broer), Marion en Isa kwamen ons op zaterdag helpen! Omdat Rob bijna professioneel bergbeklimmer is, ging hij samen met Frank ‘het dak op’ om daar het huisje te isoleren. En ook Isa is zeker niet bang voor grote hoogtes…

Ondanks de goede voorzorgsmaatregelen blijft de isolatie toch wel érg kriebelspul…

Rob op het schuine dakje, waar hij de isolatie tussen de houten balken legt en daarna de folie (Miofol) eroverheen legt en vastniet.

Ondertussen heeft buurman Bastiaan al voorwerk verricht voor het tegelen van de badkamer. Hier gaat hij komende zaterdag mee beginnen…..spannend!

Ca maakt de badkamer klaar zodat Bastiaan straks aan de slag kan: alle gipsplaten zijn afgewerkt met ‘filler’ en de houten kozijnen van de deuren & raampje worden in de olie gezet.

En: de vloer zit erin!! Over de vloerverwarming is het beton gestort en daarna afgevlinderd. De vloer ligt er strak in, maar moet eerst helemaal drogen, voordat we de uiteindelijke kleur te zien krijgen. De donkere vlekken zijn nog vocht en dat zal dus lichter van kleur worden. Nog even geduld dus!

Frank maakt intussen de WC’s klaar voor het tegelwerk van Bastiaan (de muren aftimmeren met OSB en daarna afwerken met gipsplaten). Ook hier is de betonvloer gestort op de goede hoogte.

En op het moment dat we maandagavond willen wegrijden, komen de grote machines aanrijden die het maïs gaan rooien: wat een stoer gezicht!

Hieronder een filmpje ervan:

Lieve Rob, Marion en Isa: wat was het gezellig dat jullie er waren en super bedankt voor al jullie hulp!

One thought on “Kom van dat dak af…!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s