Let the light shine

3 reacties
Uncategorized

Wat vinden wij het toch leuk om met inspirerende mensen samen te werken. Dit blogje willen we daarom graag Wouter Brave (letterlijk) in de spotlight zetten!

Via via kwamen we in contact met Wouter en we hebben hem gevraagd of hij ons wilde helpen met een lichtontwerp voor het ‘binnen-buiten’ gebied én de buitenkant. En gelukkig wilde hij dat! Na een paar keer ’s avonds ons huis bezocht te hebben, kwam hij met onderstaand lichtontwerp. Dit gaat zó gaaf worden!

Wouter geeft met zijn bedrijf ‘XbrightFx-lichtontwerp’ adviezen aan toonaangevende klanten. Zo heeft hij lichtontwerpen gemaakt voor de ‘Hortus Botanicus’ in Amsterdam, Theater/nachtclub ‘Panama’ en de Grote Markt in Almere. Dit zijn maar enkele van zijn projecten. Meer projecten van Wouter kan je zien op zijn site.

Licht is een vak! En met een goed lichtontwerp maak je je huis nóg mooier! Met de ervaring & kennis van Wouter blijft het ook nog betaalbaar. Hij heeft gezocht naar spots die kwalitatief goed, duurzaam en betaalbaar zijn. De nieuwste generatie LED-spotjes van Philips voldoen aan deze eisen. Deze gaan we dan ook gebruiken voor ons huis.

Voor de buitenkant heeft Wouter ons geadviseerd om ‘alleen’ de achterkant (onze voorkant) aan te lichten en niet de zijkanten. Wanneer de tuin is aangelegd, zal hij hiervoor ook nog tips geven.

Wil je een van de lichtontwerpen van Wouter in het echt zien, ga dan in december van dit jaar tijdens het Amsterdam Light Festival naar Hotel ‘The Grand’, waar hij een mooi lichtobject voor heeft gemaakt.

3 thoughts on “Let the light shine”

 1. Talitha schreef:

  Te gek Ca! Ziet er prachtig uit. Zie je jezelf al wonen?
  Leuk dat je Wouter ook in de spotlight zet.
  Lief Tailtha

 2. Amanda Elshove schreef:

  Goed zeg, toevallig was ik gisteravond naar de aaf in de westergasfabriek en viel me de mooie verlichting buiten al op ! Gr. Amanda

 3. Wow realiseer me nu pas echt door je verhaal dat dit een groot verschil gaat maken!! Mooi vak, nooit zo over nagedacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s