Inpakken á la Christo

1 reactie
Uncategorized

We schieten al aardig op! Het huis-in-huis is nu al bijna helemaal ingepakt…

Afgelopen weekend hebben we de zuidkant van het huis van isolatie & folie voorzien; na 1,5 dag met Rockwool in de weer te zijn geweest, kriebelden we zo ongeveer onze kleding uit.

Gelukkig konden we douchen bij buurtjes Ria & Gerrit, want de ouders van Frank logeerden er dit weekend. Het was heel gezellig met Madeleine & Frans én ze hebben weer goed de handen uit de mouwen gestoken.

Madeleine heeft een groot deel van de kozijnen voor een tweede keer in de olie gezet en Frans is de buitenmuur -aan de binnenkant- gaan restaureren met stenen en cement.

Op zaterdag is natuurlijk buurman Bastiaan weer van de partij; hij tegelt de WC beneden en omdat we vloertegels over hebben, neemt hij ook maar meteen het technisch hok en de voorraadkast mee.

Het betegelde technisch hok.

We hebben dit weekend gezellig veel aanloop van o.a. buren en andere nieuwsgierigen. Ook Dirk Sturm die onze kozijnen heeft gemaakt, komt even langs op de motor! (klik hier om zijn mooie nieuwe site te bekijken!)

Deze zaterdag 10 november is ook de verjaardag van Sela! Mandy, Sela & Timo komen naar Okkenbroek om haar verjaardag te vieren.

Zondagavond gaan Frank & ik weer richting huis. Op maandag komen de rietdekker en Jeroen van Installatiebedrijf Loohuis, om het dakraam te verplaatsen en de schoorsteen te plaatsen. De foto’s hieronder kreeg ik gemaild van Johnny Kemper van Loohuis!

En de eerste ‘keukenvrienden’ zijn inmiddels een feit!! Wil jíj ook een keukenvriend van ons huis-in-huis worden én een weekend winnen in ons prachtige huis? Hier kun je er alles over lezen.

One thought on “Inpakken á la Christo”

  1. frans en madeleine ruijs schreef:

    we hebben weer een weekend kunnen helpen. Het was gezellig en nog even……. dan kunnen jullie er in gaan wonen en heerlijk douchen in je eigen huis.Wat staat die schoorsteen er mooi op.
    groetjes Madeleine en Frans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s