Huis-in-huis ‘BinnensteBuiten’

5 reacties
Uncategorized

Op vrijdag 2 oktober 2015 hadden we hier een bijzondere dag: We hadden TV-ploeg van de KRO/NCRV te gast die opnames kwam maken voor hun programma! Via ons blog waren ze bij ons huis gekomen en op een gegeven moment belde ze ons om te vragen of we aan hun programma mee wilde werken! BinnensteBuiten is een mooi gemaakt lifestyle programma, met prachtige beelden, leuke onderwerpen en gemaakt om mensen te inspireren.

IMG_0599

Om 10 uur waren ze bij ons: Julia (redactie), Dave (camera) & Daan (geluid). We begonnen natuurlijk met koffie en een rondleiding door ons huis. Daarna werd alle apparatuur uit de auto gehaald. En….aan het werk…..

IMG_0601

Alles werd gefilmd….buiten…en daarna binnen. Frank en ik moeten ook aan de bak en ze vragen ons van alles over ons huizenavontuur. Het is prachtig weer en we kunnen heerlijk buiten lunchen!

IMG_0600

’s Middags filmen we boven en daarna gaan we de tuin in. Ze hebben 2 camera’s: een grote (zware!) waar Dave mee filmt en nog een kleine GoPro Camera. Hieronder is Daan daarmee opnames aan het maken.

IMG_0607

Soms moeten we even wachten, want buurman Jan is net het gemaaide gras aan het omrollen. Dan is er té veel geluid, wat storend werkt voor de opnames. Maar ook dat hoort bij het buitenleven…

IMG_0608

Daan in actie!

IMG_0609 IMG_0610

Erg leuk om te zien hoe filmopnames worden gemaakt. Weer een heel andere discipline dan fotografie. Julia houdt goed in de gaten wat de verhaallijn is/gaat worden en welke beelden daarvoor nodig zijn.

IMG_0613 IMG_0614 IMG_0615

Frans, ook je vogelhuisje is in beeld!

IMG_0618

Bijna klaar! Dave is nog bezig met de laatste opnames maken van onze mooie herfsttuin in de najaarszon…. Daan en Frank zitten al aan het bier!

IMG_0627

Julia bekijkt de opnames van Dave…

IMG_0628

It’s a wrap….we zijn klaar! Nu gaat het proces verder op de redactie….

IMG_0631

En wij zijn blij & dankbaar voor deze mooie dag! En natuurlijk heeeel benieuwd naar de uitzending. Eind oktober/begin november zal het uitgezonden worden op TV….we houden jullie op de hoogte! Liefs uit Okkenbroek.

En hier het eindresultaat: een prachtig filmpje van ruim 7 minuten over ons huis! klik hier

IMG_0639

5 thoughts on “Huis-in-huis ‘BinnensteBuiten’”

  1. mick bottemanne schreef:

    hoi frank wij volgen jullie op de tv we kijken elke dag naar het programma in afwachting wanneer we jullie gaan zien SPANNEND gr. roos en mick bottemanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s