Huis-in-huis in Essent Comfort Challenge

Plaats een reactie
Uncategorized

Naar aanleiding van ons huis in Volkskrant Magazine, werden we gebeld of we mee wilden werken aan een filmpje voor de ‘Essent Comfort Challenge’. Tuurlijk…..wij zijn de beroerdste niet!

Thea van Unen van PR-buro Coopr en video-man Victor Bots van BotsMedia kwamen bij ons langs en waren behoorlijk impressed door ons huis-in-huis concept….(zelf vergeten we dat nog wel eens dus goed om daar ook weer even bewust van te worden…). Het was een super gezellig & inspirerend bezoek en uiteindelijk heeft Victor er dit mooie filmpje van gemaakt (het filmpje staat op tabblad ‘Updates’ en daar even naar beneden scrollen).

Wat is de ‘Comfort Challenge’ van Essent?

Voor Essent staat het bevorderen van een goed gevoel in en om het huis centraal; mensen helpen om op een eenvoudige manier hun huis comfortabeler te maken. Door te helpen energie te besparen, zelf duurzame energie op te wekken of het leven thuis gewoon makkelijker maken. De Comfort Challenge van Essent daagt studenten uit om hieraan mee te doen en mee te denken. En om (duurzame) oplossingen te bedenken voor eventuele problemen in het huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s